10 Filmova iz 2002. godine koje morate pogledati - Filmovi online sa prevodom - GledalicaČlanovi


Filmovi


Top 10 filmova
Loading...

10 Filmova iz 2002. godine koje morate pogledati

Objavljeni članci: Jul 17, 2015 Članci od admin Filed under: TOP filmovi Pregleda: 854 Filmovi: filmovi 2002 godina, Top 10 filmova, top 10 filmova iz 2002, najbolji filmovi 2002 godine, super filmovi iz 2002
[+] [a] [-] Srodni Filmovi uskoro Komentari

Kada stidljivi, smotani student Peter Parker slucajno bude ugrizen od strane genetski modifikovanog pauka on dobija sposobnosti slicne pauku i postaje super heroj Spiderman i to u pravi cas jer samo on moze da zaustavi zlog Green Goblina koji planira da unisti grad...

An attractive and popular teenager who is mean spirited toward others, finds herself in the body of an older man, and must find a way to get back to her original body.
Hari Poter je na drugoj godini Hogvorts škole za veštice i čarobnjake. Pre polaska, posetio ga je kućni patuljak Dobi i upozorio da se ne vraća u Hogvorts, ali Hari ignoriše njegovo upozorenje i ipak se vraća. I dalje je popularan kao ranije, ali ga i dalje ne vole Snejp, Malfoj i ostali iz kuće Sliterins. Ali, tada počinju da se dešavaju čudne stvari, ljudi postaju prestrašeni, a niko ne zna o čemu se radi...


Ova američka drama-komedija je bazirana na biografiji Frenka Abagnejla Juniora koji je postao milioner već u 19 godini služeći se prevarama. Uspeo je da se lažno predstavi kao pilot, lekar, advokat, okružni izvršilac... Svoje prevare počeo je lažiranjem čekova i u tome je bio toliko dobar da ga je FBI pozvao da radi za njih i razotkriva druge manipulatore čekovima.In 1863, Amsterdam Vallon returns to the Five Points area of New York City seeking revenge against Bill the Butcher, his father's killer.
Nakon velikog financijskog uspjeha filma "Hannibal" - nastavka glasovitog Oscarima nagrađenog trilera "Kad jaganjci utihnu", Ratnerov "Crveni zmaj" vrhunski je holivudski žanrovski film napete priče, sjajnoga ritma, izvrsne atmosfere i vrsno profiliranih likova. 

In a future where a special police unit is able to arrest murderers before they commit their crimes, an officer from that unit is himself accused of a future murder.
Pobudivši se iz kome posle 28 dana , Džim (Kilijan Marfi) izlazi na ulice napuštenog Londona dok u državi vlada neobjašnjiva konfuzija. Udružujući se sa grupom preživelih, sa kojima prolazi kroz užasavajući susret u, čini se, napuštenoj crkvi, Džim uskoro saznaje istinu o pustim ulicama i opasnim stvorenjima koja vrebaju iz senki.   Nameće se dilema - da li postoji tračak nade za opstanak ljudske rase ili je smrtonosnim virusom inficirana čitava planeta?

Met Dejmon tumači lik Džejsona Borna, jedva živog čoveka sa amnezijom i ranama od metaka u leđima, kojeg iz Sredozemnog mora vade italijanski ribari. Bornov jedini trag o sopstvenom identitetu je broj bankovnog računa ugraviran na kapsuli ubačenoj u njegovo telo. On će ubrzo naći banku u Cirihu gde ga čeka novac, pištolj i nekoliko identifikacionih dokumenata, ali pošto na njega krenu plaćenici američkog konzulata, Born shvata da nikome ne može da veruje i ponudi ciganki iz Nemačke, po imenu Mari (Frenka Potente) deset hiljada dolara da ga odveze do . Kako sreće sve više profesionalnih ubica spremnih da ga maknu, Born otkriva da poseduje začuđujući nivo veštine u obračunima, borilačkim veštinama i jezicima – što su sve talenti koji ukazuju da njegova prošlost ima nekakve veze za špijunažom i ubistvima, ali za koga? Uz nevoljnu Marijinu pomoć, Born se približava istini, nečemu što zvaničnici CIA žele da sakriju po svaku cenu. U filmu „Bornov identitet“ igraju i Kris Kuper, Klajv Oven, Brajan Koks i Džulija Stajls.


In a Fascist future where all forms of feeling are illegal, a man in charge of enforcing the law rises to overthrow the system.


Pošaljite vaš komentar

Budite prvi koji će komentarisati video.
Vaše ime:


Vaš komentar:


Potvrdi:* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.