Goldstone (2016) online sa prevodom


Goldstone n/A

Kategorija: Crime / Thriller
IMDB Rating: 6.8 Votes: n/A | Runtime: 1h 50min |
Uloge: Kate Beahan / Pei-Pei Cheng / Linda Chien / Max Cullen / Michelle Lim Davidson / Michael Dorman / Aaron Fa'aoso / David Gulpilil / Lark Lee / Tommy Lewis / Aaron Pedersen / Steve Rodgers / Alex Russell / Jacki Weaver / David Wenham
Zemlja: n/A | Jezik: n/A
Reziser: n/A | Premijera: 7 July 2016 (Australia) | Officijalno: Official site
Kategorija: Crime / Thriller

IMDB TRAILER

HD
Loading...

Goldstone (2016) sa prevodom

Postavio: admin | Kategorija: Crime HD - Tablet - Mobile Thriller | Pregleda: 17,304 | Komentari: 15

Gledalica.com ima sistem pretrage linkova sa drugih sajtova, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našem serveru.

Loading...
Loading...
Goldstone (2016) sa prevodom Goldstone (2016)
A Crime (2006) sa prevodom A Crime (2006)
Cape Fear (1991) sa prevodom Cape Fear (1991)
Open Windows (2014) sa prevodom Open Windows (2014)

Pošaljite vaš komentar

* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.


Komentari

 1. Strki
  Strki
  1 mesec, 4 nedelja pre

  Joca, drži se ti svoje konjske orme, a sa tobom o knjigama ne treba ni polemisati. Dovoljna nam je svima tvoja "pismenost" u tekstovima ispod. To sve govori o tebi i knjigama . Ko čita, taj i pamti. ;-)
 2. crna
  crna
  2 meseci, 2 nedelja pre

  odgledah ga do kraja cisto iz inata
 3. misa
  misa
  2 meseci, 2 nedelja pre

  ......da ne zamere STRIKI i JOCA .... film moze da bude i umetnost a moze da bude i zabava a moze istovremeno i jedno i drugo a i ponekada i nesto trece ...
  A ovaj film , je od nista svega toga .
  Jedino za onoga ko nije uspeo da vidi i da sebi priusti put i vidi krajolike tog kontinenta, moze da ga impresionira. Ali postoje pitopisni dokumentarci ! Zar ne ? A postoje i filmovi i o Aboridancima !
 4. Joca
  Joca
  2 meseci, 2 nedelja pre

  Striki pre cu reci da ti imas konjske vidike. Fil treba da te zabavi a ako hoces da se produhovis uzmes knjigu pa procitas. Ti si verovatno od onih sto se odusevljava na Trajkocskog a verovatno nisi procitao 3 knjige u zivotu. Muka i je od vas i vaseg intelektualnog onanisanja. Film je sranje, sem za vas kvazi intelektualce koji vide dubinu u 2 sata prasine.
 5. misa
  misa
  2 meseci, 2 nedelja pre

  ... kengurski , protkan krimi pricom, film, njihovim stilom obradjen, za australijski mentalitet je prilagodjen i njihovu publiku.
  Muzicki, nedostajao je samo Yothu Yindi da sa prelrasnim zavrsnim slikama camca na vodi, bude kompletan.
  Poneki super tipican Au. pejsaz sa polupraznom filmskom pricom, poluemocijama i polukrimi pricom, solidnom glimom i rezijom.
  Film koji se veoma brzo zaboravlja !

Filmovi

Goldstone (2016) Online sa prevodom

Autohtone Detektiv Džej Labud stiže u pograničnom gradu Goldstone na nestale osobe istrage. Ono što izgleda kao običan lakim poslovima istrage otvara mrežu kriminala i korupcije. Jai mora da povuče svoj život i sahraniti svoje razlike sa mladi lokalni policajca Josh, tako da zajedno mogu doneti pravdu za Goldstone.

Indigenous Detective Jay Swan arrives in the frontier town of Goldstone on a missing persons enquiry. What seems like a simple light duties investigation opens a web of crime and corruption. Jay must pull his life together and bury his differences with young local cop Josh, so together they can bring justice to Goldstone.