Reign Over Me (2007) online sa prevodom


Reign Over Me n/A

Kategorija: Drama
IMDB Rating: 7.5 Votes: n/A | Runtime: 2h 4min |
Uloge: Adam Sandler / Don Cheadle / Jada Pinkett Smith / Liv Tyler / Saffron Burrows / Donald Sutherland / Robert Klein / Melinda Dillon / Mike Binder / Jonathan Banks / Rae Allen / Paula Newsome / John de Lancie / Paul Butler / Camille LaChe Smith
Zemlja: USA | Jezik: English
Reziser: n/A | Premijera: 23 March 2007 (USA) | Officijalno: Sony Pictures [United States]
Kategorija: Drama

IMDB TRAILER

HD
Filmovi ne rade ukoliko je ukljucen adblocker!

Reign Over Me (2007) sa prevodom

Postavio: admin | Kategorija: Drama HD - Tablet - Mobilni | Pregleda: 1,181 | Komentari: 0

Gledalica.com ima sistem pretrage linkova sa drugih sajtova, tako da se nijedan fajl ne nalazi na našem serveru.

Loading...
Loading...

Pošaljite vaš komentar

* Molimo neka vam postovi budu čisti, maksimalno 400 znakova.


Komentari

Budite prvi koji će komentarisati video.

Filmovi

Reign Over Me (2007) Online sa prevodom

Alan Džonson ima sve što mu je potrebno da se kroz život : dobar posao , prelepu i suprugu , i njihove divne dece . Ipak, on se oseća izolovano jer mu je da je vredna posao i upravljanje porodicu previše da se bavi i nema nikoga da razgovara sa o tome . Čarli Fineman , s druge strane , nema posao ili porodicu . On je imao i do strašan gubitak , a tuga ga izazvao da napusti posao i izoluju se od svih oko njega . Kako se ispostavilo , Alan i Čarli su cimeri na koledžu , a slučajnog susreta za jednu noć rasplamsava prijateljstvo su zajednički . Ali kada problemi Charlie je postalo previše da se bavi , Alane je odlučna da pomogne Čarli izađe iz njegovog emocionalnog ponora .

Alan Johnson has everything he needs to get through life: a good job, a beautiful and loving wife, and their wonderful children. Yet he feels isolated because he finds having a hard-working job and managing a family too much to handle and has no one to talk to about it. Charlie Fineman, on the other hand, doesn't have a job or a family. He used to have both until a terrible loss, and the grief caused him to quit his job and isolate himself from everyone around him. As it turns out, Alan and Charlie were roommates in college, and a chance encounter one night rekindles the friendship they shared. But when Charlie's problems become too much to deal with, Alan is determined to help Charlie come out of his emotional abyss.